Atidaroma registracija – TEQ ambasadoriams

Mes, TEQ academy komanda, kviečiame jus tapti mūsų ambasadoriais savo mieste! Teqsporto ambasadorių programa yra skirta tiems, kurie nori ne tik skleisti aistrą sportui, bet ir turėti tiesioginį poveikį savo bendruomenės sveikatai.

Kodėl verta prisijungti?

      • Papildomos pajamos: Gaukite komisinius už kiekvieną parduotą TEQ stalą ir dalyvaukite valstybės finasavimo sporto programose.

      • Bendruomenės stiprinimas: Turėkite galimybę aktyviai įtraukti ir motyvuoti vietos bendruomenę dalyvauti sporto ir laisvalaikio veiklose.

      • Asmeninis tobulėjimas: Plėskite savo įgūdžius ir žinias organizuojant renginius, mokydamiesi naujų sporto šakų ir bendraudami su įvairių sričių profesionalais.

    Kaip prisijungti? Norint tapti teqsporto ambasadoriumi, tereikia užpildyti paraišką mūsų svetainėje arba susisiekti su mumis el. paštu. Mes susisieksime su jumis, kad aptartume tolesnius žingsnius ir kaip galėtumėte pradėti savo ambasadoriaus kelionę.

    Prisijunkite prie mūsų šiandien ir padėkite mums skleisti sporto džiaugsmą bei sveikatingumo kultūrą savo bendruomenėje. Mes nekantraujame matyti jus mūsų augančioje ambasadorių šeimoje!

    Skaitykite daugiau apie teqsporto ambasadorius čia – TEQ Ambasadorius – TEQ Academy (tekbolas.lt)

    Su sporto pagarba,

    TEQ Academy Komanda


    NEPRALEISKITE NAUJIENŲ

    Užsiprenumeravę naujienlaiškį nepraleisite svarbiausių aktualijų ir geriausių pasiūlymų. Visada būsite teqsporto naujienų epicentre!

    Partneriai

    Learn how we helped 100 top brands gain success