Lietuvos TEQBALL OPEN 1-as etapas

Lietuvos TEQBALL atvirojo čempionato pirmasis etapas Vilniuje

Vilnius, gegužės 18 d. – Gegužės 18 dieną Vilniuje vyko pirmasis Lietuvos TEQBALL atvirojo tarptautinio čempionato etapas, pritraukęs aukščiausio lygio teqball talentus iš visos Europos ir už jos ribų. Vyrų vienetų kategorijoje dalyvavo 16 įgudusių žaidėjų iš Rumunijos, Lenkijos, Ukrainos, Lietuvos, Austrijos ir Kolumbijos, sukurdami įdomią ir konkurencingą atmosferą.

Lenkijos teqball žvaigždė Bartłomiej Frańczuk pasirodė esąs nugalėtojas, parodydamas išskirtinius įgūdžius viso turnyro metu. Įtemptame finale Frańczuk įveikė Rumunijos atstovą Ilyés Szabolcs, įtvirtindamas savo vietą pirmojo etapo čempionu. Jo kelias į pergalę taip pat įtraukė pergalę prieš Lietuvos atstovą Kęstutį Balčiūną pusfinalyje, tuo tarpu Szabolcs užsitikrino vietą finale, laimėjęs prieš Ukrainos žaidėją Oleh Usychenko.

Kova dėl trečiosios vietos buvo labai įtempta, kurioje Oleh Usychenko po sunkios kovos trijuose setuose įveikė Kęstutį Balčiūną ir iškovojo bronzos medalį. Usychenko ryžtingumas pelnė jam trečiąją vietą, papildydamas turnyro jaudulį ir intensyvumą.

Frańczuk išreiškė pasitenkinimą renginiu, giria gerai paruoštą vietą ir aukštą konkurencijos lygį. “Atmosfera buvo puiki, o organizacija buvo aukščiausio lygio”, – sakė jis. “Tai buvo ypatinga patirtis man, ypač matant, kaip mano jauni žaidėjai iš Czyżew teq klubo įgauna pasitikėjimo tokių aukšto lygio rungtynių dėka.”

Šis turnyras žymi pradžią trijų renginių serijos, planuojamų šiais metais. Kad galėtų pretenduoti į 1000 eurų prizą, vyrų vienetų kategorijos dalyviai turi dalyvauti bent dviejuose iš trijų turnyrų. Kitas etapas numatytas rugpjūčio pabaigoje ir apims vyrų dvejetų kategoriją, parodant teqball judėjimo augimą Baltijos regione.

Lietuvos TEQBALL atvirojo čempionato pirmasis etapas nustatė aukštą standartą būsimiems turnyrams, žadėdamas daugiau įdomių rungtynių ir galimybių teqball entuziastams parodyti savo talentus.

NEPRALEISKITE NAUJIENŲ

Užsiprenumeravę naujienlaiškį nepraleisite svarbiausių aktualijų ir geriausių pasiūlymų. Visada būsite teqsporto naujienų epicentre!

Partneriai

Learn how we helped 100 top brands gain success